Als fullservicebureau bieden wij een breed scala aan producten en services aan op het gebied van o.a. communicatie-uitingen, signage, technische producties, marketingproducten, drukwerk en eventmanagement.

Wij denken daarbij steeds vanuit een totaalconcept, van idee tot eindproduct. Hierbij kunnen wij de gehele productieplanning van A tot Z begeleiden. Van het bedenken van een concept, tot aan de complete opmaak, design, drukwerk (begeleiding/ direct mailing) tot aan de uiteindelijke uitvoering van uw evenement toe.

PPM is al jarenlang een vertrouwde partner in de wereld van de printed media. Als huisdrukker van Pinkpop verzorgen wij bijvoorbeeld sinds de eerste editie in 1970 het complete drukwerk. Full service, topkwaliteit, snelheid en persoonlijk contact vormen voor ons de belangrijkste voorwaarden in het steeds complexer wordende medialandschap. Daarnaast denken wij graag creatief met u mee over uw marketing en communicatie vraagstukken. Ook op het gebied van event management, concerten, festivals en bedrijfsfeesten, is PPM al jarenlang een betrouwbare partner